Bliv en del af teamet

A+ Anlæg - Din professionelle anlægsgartner

Hos A+ Anlæg er vi først og fremmest anlægsgartnere
Grundlagt af Hans Sørensen og Kenneth Staugaard med et ønske om at drive en bæredygtig anlægsgartnervirksomhed med fokus på gode medarbejdere og fagligt solide løsninger. Løsninger som som skaber værdi for virksomheden, kunderne og specielt medarbejderne.  

Hans og Kenneth blev udlært anlægsgartnere sammen på RTS (Roskilde tekniske skole) i 2004 og startede A+ Anlæg i 2005. Makkerparret er stadig væk aktiv i virksomheden, hvor Hans er entreprisechef og Kenneth er ansvarlig for det administrative, tilbud og kunderne. Igennem årene er virksomheden vokset sig stille og roligt større og i 2017 flyttede virksomheden i lokalerne på Industriholmen 80 på Avedøre holme i Hvidovre, hvor vi findes idag. Her i Hvidovre lige udenfor København er der mere plads til en voksende maskinpark, større antal medarbejdere samt mulighed for at få indrettet os mere professionelt.
I efteråret 2023 blev pladsen for kontorpersonalet for småt. Så ny tilstødende kontorbygning blev renoveret og taget i brug. Derved er rammerne fremtidssikret for at kunne tage de næste skridt i virksomhedens ambitiøse mål mod fremtiden.           

At arbejde hos os

Vores kontoradministration og lagerhal er placeret på Industriholmen 80 i Hvidovre.

Ved at arbejde hos os, så skal du forvente dig en arbejdsplads som arbejder aktivt for: 
 

Godt arbejdsmiljø

Vi arbejder aktivt for det gode arbejdsmiljø hos A+ Anlæg.

Dette glæder både det fysiske, det sociale og det psykiske. Vi er som mennesker alle forskellige og vi skal samarbejde for at skabe resultater.    
Det er vigtigt for os, at vi har en løbende dialog med vores medarbejdere. Ved at have "fingeren på pulsen" kan vi hele tiden rette ind og tage eventuelle udfordringer i opløbet. Vi sikrer et godt psykisk arbejdsmiljø ved, at alle kommer rundt i de forskellige opgaver og processer og ved at inddrage medarbejderne i løsninger og i planlægning af deres egen arbejdsdag. Der er fokus på den enkelte medarbejder, og vi har en god tone mellem medarbejder og ledelse.

Vi er bevidste om vores sociale ansvar, og der er plads til udvikling, både menneskeligt og fagligt. Det fysiske arbejdsmiljø sikrer vi ved, at have fagligt uddannede medarbejdere i kombination med relevante redskaber og maskiner til hver opgave.

God balance imellem familieliv og arbejdsliv

Vi mener, at medarbejdere som har en god balance imellem deres familieliv og deres arbejdsliv er de mest effektive medarbejdere. Derfor tilbyder vi flextid til vores kommende tilbudsberegner. Du skal være på kontoret fra kl: 09:00 til kl: 14:00 men derudover har du mulighed for tilrettelægge din arbejdstid, så den passer  

Mulighed for personlig udvikling

Vi har altid taget udgangspunkt i at uddanne og videreuddanne dygtige medarbejdere. Både i form af flere elever og interne uddannelsesforløb

Anlægsgartnerbranchen udvikler sig meget i øjeblikket og nye og større krav stilles til os som professionel virksomhed samt til vores medarbejdere. Derfor har vi taget et aktivt valg som virksomhed, om at blive ved med at udvikle os og videreudvikle vores ansatte. Dette glæder både styrkelse af individuelle faglige discipliner samt virksomhedsfælles kursuser som kommunikations kursus for at forbedre vores interne kommunikation i at samarbejde bedre med hinanden.
Dette glæder alle medarbejdere også ledelsen, som løbende har videreuddannet sig indenfor f.eks. ledelse, entrepriseret, kloakmester og håndtering af regnvand.  

Ordentlige forhold

I A+ Anlæg ønsker vi at drive en ordentlig og professionel anlægsgartnervirksomhed

Derfor er vi selvfølelig medlem af Dansk Byggeri, som sikrer løn og arbejdsvilkår for vores medarbejdere.  

A+ Anlæg - Hvad, hvordan og hvorfor ?

Vi ønsker at levere fremtidens løsninger på anlægsarbejde med bæredygtighed og brugervenlighed i fokus og med kompetence og professionalisme igennem projekterne fra start til slut.
Vi overholder alle standarder og normer i branchen, og kvalitetssikrer ved løbende at kontrollere vores materiale leverancer samt dagligt at besøge igangværende projekter. Vi leverer holdbare løsninger med fokus på totaløkonomi, og påvirker projekterne så meget som muligt til en bæredygtig profil. Fokus er på drift og vedligehold, tænkt ind i udførsel og brug af de færdige rum.

I samarbejdet med vores kunder og slutbrugerne, starter vi altid med en grundig forventningsafstemning. Alle problemstillinger skal frem i lyset, og der skal være rene linjer fra start. Det gør, at vi kan få den bedst mulige dialog omkring udbudsmaterialet og lave et gennemarbejdet tilbudsmateriale, som vi kan stå inden for. Det store faglige overblik skaber rum for stærke løsninger i dialog med arkitekter og bygherre, og lysten til kreativitet bruges ofte til problemløsning. Det er vigtigt for os, at vi har en løbende dialog med kunder, leverandører og medarbejdere.

Vi ønsker at gøre vores projekter til noget særligt ved at skabe plads og rum til, at livet kan udfoldes. Her tager vi både højde for mennesker og fællesskaber, men også den omgivende natur og dyreliv. Dette for at højne livskvaliteten, men også for at imødekomme klimaudfordringerne. Vi arbejder for den mest bæredygtige løsning, og bruger så vidt muligt bæredygtigt producerede materialer. Vi gør hvad vi kan for at komme med løsninger på de globale klimaudfordringer fordi vi tager vores ansvar seriøst.
Ledige jobs

Titel: Administrationsmedarbejder - Deltid, FleXtid eller Fuld tid  

Kom og hjælp os med at skabe bæredygtige anlægsløsninger

Vi er i den heldige position, at vi bliver bedt om at komme med flere fagentreprise udbudspriser, end vi kan håndtere at udarbejde og kalkulere. Så derfor søger vi en ekstra medarbejder til at komme og hjælpe os med at udvælge og vinde de bedste anlægsudbud på Sjælland.

Vi har snart 20 årserfaring indenfor anlægsfaget og vores kompetencer spænder vidt. A+ Anlæg er en anerkendt aktør indenfor mellem til større erhvervsanlægsopgaver på Sjælland. Vi er kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten og leverer solide og bæredygtige løsninger til vores erhvervskunder.

Hos A+ Anlæg ved vi, at vores medarbejdere er vores største styrke. Vi arbejder aktivt for en god balance imellem arbejdsliv og privatliv, gode muligheder for personligudvikling og tilbyder ordentlige løn og arbejdsforhold.

Hos An+ Anlæg vil du vil opleve en arbejdsplads med kort vej fra tanke til handling. En arbejdsplads hvor ledelsen er aktivt med i hverdagen. En uformel og venlig omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og dit arbejde bliver påskønnet. Hos os arbejder vi sammen som kolleger og hjælper hinanden til at blive bedre.

Vi søger en ekstra medarbejder til vores administration
Vi er i den heldige position, at vi bliver bedt om at udregne flere udbudspriser end vi kan håndtere i dag. Derfor søger vi en ekstra medarbejder til at komme og hjælpe os med at vinde de bedste anlægsudbud. Med direkte reference til vores tilbudsdirektør, Kenneth Staugaard bliver du en del af et mindre team af administrationsmedarbejdere, som arbejder på vores nye administrationskontor på Industriholmen 80 i Hvidovre. Du vil have fokus på vores tilbudsberegning og bidrage til tilbuds- og kalkulationsarbejde på fagentrepriser indenfor anlægsarbejde. En spændende og varieret hverdag med en bred kontaktflade.  

I hverdagen betyder dette: 
X Have ansvar og følge op på udbud i form af udbudsmateriale, kommunikation imellem leverandører og kunder  
X Digital mængdeberegning af arealer igennem udbudstegninger
X Indhente materialepriser fra leverandører - både de velkendte og de projekt specielle
X Koordinering af interne ressourcer og indarbejde inputs
X Oparbejde kendskab til tilbudsprocesser og vores fagområder, hvis ikke du har det i forvejen
X Opbygge gode relationer med fokus på det gode samarbejde – både internt og eksternt

Kvalifikationer vi leder efter: 
Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, men helt overordnet skal du skal være struktureret og systematisk og have økonomiforståelse. Du skal være nysgerrig og have mod på at tage teten og styre tilbudsprocessen, hvor du viser initiativ. Du skal være ansvarstagende, løsningsorienteret og god til at skabe relationer.
Det er ikke et krav at du har erfaring indenfor tilbudsberegning. Har du motivationen og interessen, så skal vi nok lære dig resten.

Finder du ovenstående interessant ?
Så skriv til os med et par ord om dig selv på info@aplusa.dk - vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen så ring til Tilbudsdirektør Kenneth Staugaard på mobil: XXX  

Alt det med småt

Ansættelsestype: Kan være deltid, flextid eller en fuldtidsstilling. Vi er fleksible overfor den rigtige medarbejder.
Jobtype: Funktionær med overenskomst løn/pension fra Dansk Byggeri
Lokation: Vores hovedkontor på Industriholmen 80, 2650 Hvidovre
Afdeling: Administration (udbud)


Ledige job

Anlægsgartner eller Brolægger

Vi tilbyder dig:
En udfordrende hverdag i et stærkt team af dynamiske mennesker der sætter faglighed højt. Dine kollegaer er faglærte og ønsker at være med til at løfte dig fagligt såvel som at lære noget nyt. A+ Anlæg er dynamisk og i positiv udvikling omkring projekter, kunder og måden vi arbejder på. A+ Anlæg er kendetegnet ved en fladstruktur, højt humør og et uformelt miljø. I samarbejde med kunderne, har vi fokus på at vælge de bedste og mest bæredygtige løsninger af projekterne. Hos os vil du indgå i et fast team, og primært arbejde på større anlægsopgaver. Din løn vil blive afstemt med dine kvalifikationer og du modtager pension efter gældende overenskomst. 

Vores forventninger til dig:
Du er uddannet anlægsgartner eller brolægger, med mod og lyst til at udvide dine kompetencer.
Du er stolt af dit fag, og så er du kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Vi forventer endvidere at: 

•Du er udadvendt, fagligt nysgerrig og har gode samarbejdsevner.
• Du er den selvkørende og kvalitetsbevidste type, der selvgriber bolden og udfører dine opgaver til tiden.
• Erfaring inden for grave- og afretningsopgaver i forbindelse med udførelsen af projekter.
• Du har kørekort B eller BE.
• Du taler og skriver dansk.  

Tiltrædelse er snarest muligt.

Projektleder

Vi tilbyder dig:
En udfordrende hverdag i et stærkt team af dynamiske mennesker der sætter faglighed højt. Dine kollegaer er faglærte og ønsker at være med til at løfte dig fagligt såvel som at lære noget nyt. A+ Anlæg er dynamisk og i positiv udvikling omkring projekter, kunder og måden vi arbejder på. A+ Anlæg er kendetegnet ved en fladstruktur, højt humør og et uformelt miljø. I samarbejde med kunderne, har vi fokus på at vælge de bedste og mest bæredygtige løsninger af projekterne. Hos os vil du indgå i et fast team, og primært arbejde på større anlægsopgaver. Din løn vil blive afstemt med dine kvalifikationer og du modtager pension efter gældende overenskomst. 

Vores forventninger til dig:
Du har brancheerfaring og arbejdet i en lignende stilling hvor du kender vigtigheden af at der er styring på tingene. Du kan lide at håndtere mange bolde og forstår at prioritere i dem. Du er stolt af dit fagområde, og så er du naturligvis kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Vi forventer endvidere:
• Du er udadvendt, fagligt nysgerrig og har gode samarbejdsevner.
• Du er den selvkørende og kvalitetsbevidste type, der selv griber bolden og udfører dine opgaver til tiden.
• Erfaren med projektledelse og rummer overblikket på projekterne.
• Gode IT færdigheder
• Du har kørekort B.
• Du taler og skriver dansk.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Tilbudsberegner

I 2005 besluttede Hans Sørensen og Kenneth Staugaard at etablere virksomheden A+ Anlæg.
Firmaet har igennem de sidste 17år stået for anlægsprojekter for både offentlige og private virksomheder. Vi har taget udgangspunkt i at uddanne dygtige medarbejdere i form af flere elever og interne uddannelsesforløb.
De seneste mange år har budt på store projekter særligt inde for entreprisesager i fx Tivoli, Ragnarock Museet for pop, rock og ungdomskultur og boligselskaber bl.a. DAB, AAB og Boligselskabet Sjælland. Vi søger mod at finde projekter som kan løse på innovative og nytænkende måder.

Vi skaber bæredygtige løsninger sammen
- til glæde for alle

Jobbet:
Som tilbudsberegner er det dig der beregner alle vores tilbudssager og henter priser til projekterne hos vores underleverandører. Vi prioriterer at bruge tiden på at regne vores tilbud grundigt igennem så vikender sagen til bunds når vi afgiver vores tilbud. Dit fokusområde vil være på tilbuds beregning og intet andet da vi ønsker at du skal fordybe dig i dette område og bliver super dygtig. Du vil indgå i et team hvor du løbende kan søge råd og vejledning til sagerne så vi kan sikre os det bedste grundlag.

Vi tilbyder dig:
En udfordrende hverdag i et ungt team af dynamiske mennesker der sætter faglighed højt. Dine kollegaer er faglærte og ønsker at være med til at løfte dig fagligt såvel som at lære noget nyt. A+ Anlæg er dynamisk og positiv udvikling omkring projekter, kunder og måden vi arbejder på. A+ Anlæg er kendetegnet ved flad struktur, højt humør og uformel dialog. Vi har fokus på at vælge de bedste løsninger sammen med kunderne til deres projekter så vi sammen kan vælge de bæredygtige løsninger. Hos os vil du indgå i et fast team og primært arbejde på større anlægsopgaver. Din løn vil blive afstemt med dine kvalifikationer og du modtager pension efter gældende overenskomst.

Hvem er vi:
A+ Anlæg ApS leverer fremtidens svar på bæredygtigtanlægsarbejde. Brugerens oplevelse af de grønne områder optager os meget og vi arbejder altid sammen med arkitekterne om at finde den bedste løsning. Vi sætter stor pris på vores medarbejdere og det er vigtigt for os at vi løfter i flok. Vi har derfor en stærk virksomhedskultur, hvor samarbejde og den gode dialog er i fokus Vil du være med til at lave nogle af de bedsteanlægsopgaver, så er det måske dig vi mangler!

Vores forventninger til dig:
Du har brancheerfaring og arbejdet i en lignende stilling hvor du kender vigtigheden af at der er styring på tingene. Du kan lide at håndteremange bolde og forstår at prioritere i dem.
Du er stolt af dit fagområde, og så er du naturligvis kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Vi forventer endvidere:
• Du er udadvendt, fagligt nysgerrig og har gode samarbejdsevner.
• Du er den selvkørende og kvalitetsbevidste type, der selvgriber bolden og udfører dine opgaver til tiden.
• Erfaren med anlægsprojekter og rummer overblikket på projekterne.
• Gode IT-færdigheder.
• Du taler og skriver dansk.  Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Lyder ovenstående som noget for dig?  Så skriv dig op i vores jobbank på www.aplusa.dk 

I 2005 besluttede Hans Sørensen og Kenneth Staugaard at etablere virksomheden A+ Anlæg.
Firmaet har igennem de sidste 19år stået for anlægsprojekter for både offentlige og private virksomheder. Vi har taget udgangspunkt i at uddanne dygtige medarbejdere i form af flere elever og interne uddannelsesforløb.
 
De seneste mange år har budt på store projekter særligt inde for entreprisesager i fx Tivoli, Ragnarock-Museet for pop, rock og ungdomskultur og boligselskaber bl.a. DAB, AAB og Boligselskabet Sjælland. Vi søger mod at finde projekter som kan løses på innovative og spændende måder. 

A+ Anlæg ApS leverer fremtidens svar på bæredygtigt anlægsarbejde. Brugerens oplevelse af de grønne områder optager os meget og vi arbejder altid sammen med arkitekterne om at finde den bedste løsning.

Vi sætter naturligvis stor pris på vores medarbejdere og det er vigtigt for os, at vi løfter i flok. Vi har derfor en stærkvirksomhedskultur, hvor samarbejde og den gode dialog er i fokus Vil du være med til at lave nogle af de bedsteanlægsopgaver, så er det måske dig vi mangler! 

Vi skaber bæredygtige løsninger sammen- til glæde for alle


Hvem er vi:

Er det dig?

Max filstørrelse 10 MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Tak for din interesse for vores ledige job - Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Oops! Der gik noget galt. Prøv gerne igen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Heading